Poista tilisi

Täällä voit poistaa Fridjo-tilisi ja tietosi avaamatta sovellusta. Kirjoita sähköpostiosoite, jolla kirjaudut sisään, niin lähetämme vahvistuslinkin. Linkki on voimassa 30 minuuttia.

Kirjaudutko Applella ja valitsit sähköpostiosoitteesi piilottamisen? Käytä osoitetta, joka päättyy @privaterelay.appleid.com – löydät sen sovelluksen asetuksista kohdasta Tili.

Näin käy, kun tili poistetaan

  • Kotitaloudet ja tilaisuudet, joiden omistaja olet ja joissa on muita jäseniä, saavat uuden omistajan – pisimpään mukana olleen jäsenen.
  • Kotitaloudet ja tilaisuudet, joissa olet ainoa jäsen, poistetaan kaikkine listoineen ja tuotteineen.
  • Muista kotitalouksista ja tilaisuuksista sinut poistetaan jäsenenä. Lisäämäsi tuotteet jäävät, mutta niiden lisääjäksi näytetään ”Entinen jäsen”.
  • Kotitaloudet ja tilaisuudet, joilla on Premium sinun kauttasi, menettävät sen, ellei joku muu jäsen maksa Premiumista. Tietosi maksupalvelussamme RevenueCatissa poistetaan.
  • ”Vain minä” -listasi, laitteesi, puhesyötteesi, profiilisi ja tilisi poistetaan. Tätä ei voi perua.

Onko sinulla Premium? Peruuta tilaus ensin App Storessa tai Google Playssa – tilin poistaminen ei peruuta sitä, ja muuten se jatkuu myös tilin poistamisen jälkeen.

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen support@fridjo.app siitä osoitteesta, jolla kirjaudut sisään.